10+1 karácsonyi ajándék tipp

    
   
(kép forrás: pinterest)

     Bár az időjárás nem ezt mutatja, november közepét írunk. Évszakhoz mérten téli kabátban, kötött sapkában kéne szelnünk az utcákat sült gesztenyét bontogatva, meg-megállni a boltok karácsonyias díszre váltó kirakatai előtt.
    De idén kicsit bizonytalanabbul indul a készülődés. Valahol mélyen feldereng egy kétségbeejtő gondolat, egyáltalán lesz idén karácsony? Mi lesz, ha a Mikulás nem, hogy leszállni, de elindulni sem tud majd ebben a piknikezős időben? De miután átférkőzünk valamelyik pláza üvegajtaján, aggodalmaink azonnal szétfoszlanak. A karácsony Kánaánjára léptünk, ahol fényfüzérek zuhataga, fenyőfák műanyag illata, a hó vattafehérje tölti meg a teret! Többé kétség sem fér hozzá, itt az ideje pennát ragadni,és a Jézuskát mielőbb felkeresni kéréseinkkel, hiszen nyakunkon a karácsony! 

   Hogy ezen az ünnepi forgatagon átsegítselek, néhány ajándéktippel készültem, amelyek legnagyobb előnye, hogy kézzel készültek és egy és ugyanazon a helyen tudod beszerezni mindet, méghozzá nem máshol mint vidunál! Milyen szuper, időt spórolsz, hiszen nem kell több napot a boltok bebarangolásával töltened, és nem kell több webshopnak postaköltséget sem fizetned! Kell ennél több?
Lássuk a kínálatot!


    1. Red Fred kalóz a kicsik barátja



    Nincs több szomorkodás, míg Red Fred kalóz hajóján utazol, hiszen köztudott, hogy Red Fred kedvenc időtöltése a lakmározás! Tévedsz, ha azt hiszed a sült halért rajong, vagy a rántott csirkeszárnyakért! Ő bizony leginkább a bánatot szereti felfalni, okozza bármi, semmi sem fog ki rajta! Rajzold, vagy írd le mitől vagy szomorú és rejtsd a cipzár mögé a szájába! És ne feledd, jóllakott Freddel ám játszani is lehet! 






    2. Mobilhinta a gyerekszobába
    Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne hintázni! Télen viszont túl hideg van a játszótéri hintázásra, miért ne lehetne ezt a mókát a gyerekszobában praktizálni? Jópofa mobilhintát többféle színben tudsz rendelni. Alapanyaga erős, vászonszerű, így gondtalanul játszatnak benne a kicsik.



    3. Textilkosarak erre-arra
    Szereted a praktikus ajándékokat? Akkor bizonyára kedvedre valók lesznek ezek a textilkosarak, amelyeket bármilyen méretben és formában el tudunk készíteni. Gyerekszobába, nappaliba hasznos kiegészítő lehet, amelyekbe játékokat, pokrócokat, magazinokat, vendégpapucsokat is tehetsz, felhasználásuknak csak az igényeid szabnak határt. 




    Ha már a praktikus ajándékoknál tartunk meg kell említenünk ezeket a gyümölcs- és zöldség vásárlásra és tárolásra alkalmas zsákokat, amelyeket minden környezettudatos egyén értékes kelléknek tart. Mindezek mellett még személyre is szabhatod, hiszen Te választod ki a megvarrásához felhasznált alapanyag mintázatát.



   5. Egyedi névtábla
   Új lakásba költöző barátaidat meglepheted egy különleges házikó formájú, hímzett névtáblával, amelyet garantáltan megirigyelnek majd a szomszédok!




    6. Fiatalos zsinóros hátizsák
    Praktikusságuk miatt a fiatalok körében nagy érdeklődésnek örvendenek a zsinórpánttal ellátott hátizsákok. A tornazsák fazonra szabott táskákba belefér egy pulcsi, egy üdítősüveg és egy kis harapnivaló. Mintája választható és a különleges igényeknek, mint pl. a vastag, állítható pánt, fedél készítése sem okoz problémát. 



    7. Kirándulós övtáska
    Mindenki, aki jár kel a nagyvilágban, kedveli a fesztiválokat, túrákat, akár kismamaként szívesen fogad egy személyre szabott övtáskát, amibe elhelyezheti a legfontosabb iratait, mobilját és egyéb apróságokat. Számos mintás és egyszínű vászonból válogatható össze a kívánt kompozíció.




     8.  Csipeszes fényképfal
     Manapság mindannyian fotózunk, ki a mobiljával, ki profibb géppel. Hogy az emlékmegőrzés ne csak archívumként működjön ajándékozzunk fotófalat, ahová a jól sikerült képeket kifüggeszthetjük. Családi fali fotóalbumként üzenőfalként is remekül alkalmazható!



    A karácsony a család és összetartozás ünnepe, így a közös fényképek keretbe helyezése, és kreatív feldolgozása épp aktuális. Egy különleges módja, amikor a fényképet egy áttetsző gömbbe helyezzük majd speciális eljárással térhatást érünk el. A gömböket csillámporral és kontúrfestékkel felfestett precíz mintákkal diszítjük. Aprólékos munka, örömkönnyek a szemekben!



    10. Tilda angyalok játéknak, emléknek
    Semleges ajándék, mégis mutatós és exkluzív, hiszen egy neves dizájner, Tone Finnanger által tervezett figurát elevenítünk meg. Kedvelt karácsonyi dekoráció, kísérőajándék, játékbaba lehet nagyobb lányoknak. Az angyalbaba készítésénél két méret közül is tudsz választani.


    + ráadás ötlet : Házi szaloncukor és levendulás szárazsütemény
    A nyalánkságok kedvelőinek házias ízekkel is kedveskedhetünk. Aki inkább a gyomrát szereti kényeztetni sem tárgyakkal elhalmozni magát, lepjük meg egy doboz házi szaloncukorral, vagy szárazsüteménnyel! 




További ötletekért katt ide!

Keress bátran üzenetben! :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések