Ötleteljünk együtt esküvő témára


    Az elkövetkező három hónap témája  két különleges nyaklánccal kezdődik. A fenti képen láthatjátok az egyiket és hogy miről is van szó, most megtudjátok!
    Közel hét hónappal ezelőtt történt, amikor párom egy dobozkával állított haza. Persze jól titkolta, mi van nála, sejtésem sem volt mire készül, mindaddig míg le nem térdelt :-) Gyűrű helyett ezzel a medállal és egy levendulással kérte meg a kezem. Tudta, hogy nem részesítem előnyben a drága ékszereket, sokkal többre értékelem az egyedi alkotásokat, ezért két lengyel-szlovák pár (márkájuk a kundelinchi nevet viseli) által készült alkotás mellett döntött. Az egyik, a két gyermekláncfű mag, a házasságot, a másik, amelybe két levendula és magvai vannak belefoglalva, a családalapítást jelképezi. Nem tartott sokáig míg kitűztük a lakodalom időpontját, most pedig már javában benne vagyunk a készülődésben. 
   
 
    Hogy miért is hoztam ezt szóba az nem más, mint, hogy meg szeretném Veletek osztani az esküvővel kapcsolatos ötleteimet, azokat a kellékeket és kiegészítőket, amiket jómagam készítek majd. Mindezeken kívül szívesen bemutatnám azokat a közreműködőket, akik színesebbé teszik majd az eseményt alkotásaikkal. Talán akadnak köztetek olyanok, akiket inspirálnak  a témák :-)

   
    Elsőízben a színvilágról és stílusról szeretnék szólni, ami a bohém és őszies hangulatot fogja ötvözni. Ebben a hangulatban készülnek a meghívók és értesítők is. Az alapot egy akvarell festmény alkotja. Miután bescannelem és digitális formába kerül, már könnyen felhelyezhetővé válik a szöveg és a mintákkal sem gond manipulálni még egy kicsit. Hasonló nyomtatványok születnek majd a vendéglista és program feltüntetéséhez. A végeredményt is meg fogom mutatni, de egyenlőre lessétek meg a fázisfotókat.
   




    Ezt a tömör bevezetőt szeretném egy rövid áttekintéssel zárni, lássunk egy ízelítőt abból, előreláthatólag mi mindenről olvashattok majd még az elkövetkező 3 hónapban:

- Asztalszámozás levendulával
- Ülőhelyek kijelölése drótozással
- Életre kelthető ajándékok a vendégeknek
- Esküvői girland készítés
- Menyasszonyi cipő készítés Frankával
- Színes üvegvázák készítése
- Varrott kiegészítők a lakodalmi asztalokra és édességekre
- Lakodalmi játszósarok létrehozása
- stb. :-)

Kreatív olvasói élményeket kívánok mindannyiótoknak! :-)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések