Gömbbe zárt emlékek

 
 
2017 karácsonyi előkészületeinek kezdetén is nagy népszerűségnek örvendenek a három dimenziós fotókkal ellátott gömbök! Nézd meg a szezon végi összefoglalót itt!

 






Főként a klasszikusnak mondható arany, ezüst és piros változatai a legkelendőbbek, ámbár a rendelkezésre álló színskála ennél sokkal tágabb. Dizájnos pasztel színek és modern élénk változatok közül is válogathatnak az érdeklődők.  
    








A folyamat egyszerű: a megrendelő kiválaszt egy számára kedves fotót, képet, vagy céges logót majd e-mailben továbbbítja. Ez aztán számítógépes feldolgozásra kerül-  kör formára és megfelelő méretre  vágom és többszörösítem. Az elkészült képanyag végül a nyomdában köt ki, ahol minőséges fényes papírra kerül. Csak ezek után következhet a nyírás, ragasztás és a gömb dekorálása.


 



A gömbök hátoldalának megmunkálása néhány órát vesz igénybe, amikor egy kis csiszolás és alapozás után festéket,  csillámport esetleg vatát viszek a felület külső, vagy belső felére.  A kívülre kerülő csillám érdes felületet ad, míg a belülre ragasztott megtartja a gömb természetes simaságát. 
   
 
Idén nem csak félig színezett, félig áttetsző és fényképpel rendelkező gömböt rendelhetnek a vásárlók! A kép hátuljára kerülhet egy másik fotó, egy személyre szóló üzenet, vagy akár egy idézet. 


Vásárolj Te is személyre szabott kézműves ajándékot karácsonyra, 
hogy támogasd a környékeden élő alkotók munkáját!

További információkért látogasd meg 
Baubles facebook oldalát ITT!


Megrendelések: facebook: Baubles












    

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések