Felvidéki Scrapnap Tika műhelye szervezésében


Ez itt a reklám helye:

Itt van az ősz, itt van újra, s vele itt az első Felvidéki Scrapnap is!

Az eddigi, közel tucatnyi félnapos alkotóműhelyem után most egy egésznapos alkotómaratonra invitállak Benneteket! :)
Örömmel tölt el, hogy az elmúlt három év során egyre több emberrel sikerült megszerettetnem a scrapbookozást, és kialakulni látszik egy igényes alkotóközösség, akinek fontos az emlékmegőrzés, a kézművesség és az egyediség.

Megadjuk ennek is a módját :)
A három foglalkozásból álló alkotónapra a nagymegyeri Hotel Plauter Kúria *** ad otthont festői környezetben, amely igazán inspiráló lehet számunkra. A workshopok tematikája egymásra épül, és a nap végére mindenki gazdagabb lesz egy scrapbook oldallal, egy exkluzív (karácsonyi) képeslappal és egy albummal. További részletek az egyes workshopokról folyamatosan kerülnek fel az esemény oldalára!

Nagy öröm számomra, hogy elfogadta meghívásomat, és eljön közénk Farkas Flóra Mónika, aki Szlovéniában él, és több neves nemzetközi designer csapat tagja. Flóra szintén fog workshopokat tartani Nektek, nem is akármilyeneket! ;)
Flóra Mónika Farkas - Scrapbook
----------------------------------------------------
A Scrapnapra nagy szeretettel várok minden scrapbookozás iránt érdeklődőt vagy scrapbookost! :)
Mivel Nagymegyeren lesz megrendezve, ezért nem csak felvidéki résztvevők előtt nyitott, hanem a magyarországi érdeklődőket is nagy szeretettel várom!

Az egésznapos alkotóműhely ára 69 euró,

- amely magába foglalja a három workshop teljes alkotócsomagát (12”-es scrapbook oldal, exkluzív /karácsonyi/ képeslap, albumkészítés),
- az oktatói díjat,
- az ebédet, valamint kávét, egész napra frissítőt (tea, ásványvíz, harapnivaló).

Jelentkezni kizárólag a teljes napra lehet! Mivel korlátozott mennyiségben vannak az alkotócsomagok, ezért jelentkezni a készlet erejéig van lehetőség a Scrapnap megvásárlásával ezen az alkalmi webáruház-felületen:
http://tika-muhelye.webnode.sk/

A jelentkezés a tanfolyam megvásárlásával és kifizetésével válik teljessé.

A programot úgy állítottuk össze, hogy a nap folyamán legyen lehetőség személyes eszmecserére, ismerkedésre is. Az egyes workshopok kényelmes tempóban fognak zajlani, hogy a scrapbookkal először most találkozóknak is sikerélményük legyen. Minden elkészült alkotást majd hazavihetnek a résztvevők. ;)

Továbbá ehetőség lesz scrapbook alapanyagok vásárlására is a Pink & Paper Shop-ról, valamint a NőiCsizma Design termékek is elérhetőek lesznek eurós áron.

Az ételallergiások számára lehetőség lesz speciális ebéd kérése is (ennek igényét kérem jelezni a webáruházban, a „Megrendelés” menetének „Megjegyzés” rovatában).

Amit majd magatokkal kell hoznotok, azok csupán a fotók lesznek, amelyeket majd megscrappelünk, na meg az alkotókedv :) A fotószükségletet időben jelezzük.

A nap folyamán a PROfotoáltal fotó és werkfilm is fog készülni, amely a rendezvény után megosztásra kerül a Tika Műhelye FB-oldalán és a PROfoto oldalán is.

Minden kérdésre nagy örömmel válaszolok itt, privát üzenetben, vagy a scrapbooksagok@gmail.com e-mail címen.

Szeretettel várlak,
Kocur Márta
„Tika Műhelye”


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések